U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom

Herman Mussche is recentelijk afgestudeerd als orkestdirigent aan het conservatorium te Tilburg bij Arjan Tien. Hij deed met het kamerorkest 'Concerto Limes' en mezzosopraan Wilke te Brummelstroete. Een klein gedeelte van het concert is via onderstaande link te beluisteren.

Siegfried Idyll, Wagner

 

hermanmussche.nl

Herman Mussche (* 1983) is werkzaam als dirigent, organist en kerkmusicus. Hij studeerde orgel en kerkmuziek aan het conservatorium te Utrecht bij Reitze Smits en Bernard Winsemius. Hierna studeerde hij koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt. In 2015 studeerde hij af als Master Orkestdirectie bij Arjan Tien aan het Conservatorium te Tilburg. Daarnaast nam hij deel aan diverse masterclasses in orkestdirectie. In 2013 was hij assistent- dirigent bij een productie van 'Das Rheingold' van Wagner. In 2014 dirigeerde hij de Nederlandse première van het 'Requiem da Camera'  van Gerald Finzi. Als vaste dirigent is hij verbonden aan het Veenendaals Kamerkoor en het kamerkoor 'Cantiago' te Utrecht. Als kerkmusicus werkt hij bij de Protestantse Gemeente te De Meern.